Sikker betaling

Elodea.dk tager informationssikkerheden meget seriøst, både administrative, tekniske, fysiske og ledelsesmæssige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang. Vi benytter for eksempel Secure Sockets Layering (SSL). Vi ønsker at du som kunde føler dig tryg og tilfreds, når du handler online hos Elodea.dk, og en af forudsætningerne er derfor er at tilbyde høj sikkerhed.

Hos Elodea.dk bestræber vi os på at gøre det så nemt for kunderne som muligt. Derfor har vi flere forskellige betalingsmuligheder.

 

Betalingkort

kreditkort typer som elodea.dk tager imod

 

Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa (inkl. VISA electron), JCB og Mastercard. Desuden kan der betales med netbanksoverførsel via Danske Bank eller Nordea.

Vi hæver først beløbet fra dit betalingskort, når din ordre afsendes. Når hævningen finder sted vil du modtage en kvittering for betalingen pr. mail. Der er ingen kort-gebyr eller andre gebyrer, når du handler med Elodea.dk.

Det er fuldstændig sikkert at benytte betalingskort på Elodea.dk. Alle betalinger foregår via en SSL-forbindelse som er en sikre kryptering, så ingen kan få fat i de informationer, som du indtaster i forbindelse med køb på Elodea.dk.

 

Ordrebekræftelsen

På ordrebekræftelsen under "totale omkostninger" er alle omkostninger inkluderet. Herunder også fragt.

 

Moms

Alle oplyste priser på Elodea.dk er i danske kroner og inklusive moms.

 

E-mærket

Elode.dk er e-mærket

Elodea.dk er godkendt af e-handelsfonden i Danmark og har fået tildelt e-mærket fordi vi lever optil de lovmæssige krav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel, som beskytter dig før, under og efter din online handel. Læs mere om: E-mærket