How to

Sådan bruger du en penis ring

Penis-ringe findes i mange forskellige former, størrelser og materialer: metal, gummi, læder og silikone for blot at nævne et par stykker. Og hvordan er det så lige de virker og hvad kan penisringen egentlig gøre for dig?

Sådan bruger du en penisring

En penisring vil give dig en kraftigere og længere erektion, pga. trykket fra penisringen. Du vil ofte kunne holde længere, og din penis vil mærkes større og tykkere, end den plejer.

 

Hvis du er i tvivl om hvad en penisring kan gøre for dig, og hvilke slags penisringe der findes? Kan du med fordel læse vores guide: Hjælp til valg af penis ring

 

Et alm. problem for specielt helt nye brugere af penisringe, er at ringene ikke bruges ordentligt. Først og fremmest er det vigtigt, at man sørger for at købe en penisring i den helt rette størrelse.

 

Læs vores Størrelses guide for penisringe

 

 

 

Penisringe er relativt let at bruge. Ringen skal være stram, men ikke så stramt, at det forårsager ubehag. Start med at anvende lidt vandbaseret glidecreme på indersiden af ringen. Dette vil sikre, at den let kan glide på.

 

En anden væsentlig ting er at du bør sætte penisringen på mens penis er helt slap, så er det nemmest at få ringen til at glide nedover hovedet og placeret om roden. Sørg for, at penisringen hviler i bunden af skaftet. Når du bliver helt stiv, bør ringen være stram, men ikke så stramt, at det forårsager ubehag.

 

Vi anbefaler at du barber hårene væk på skaftet og omkring roden, inden penisringen påføres. Da de små hår kan komme i klemme og nive.

 

 

Vi har inddelt penisringe i 3 forskellige kategorier

Begynder penis ringe

Kategorien Begynder penis ringe. Et udvalg af gode begynder penisringe, som er let at bruge, perfekt til dig som er på jagt efter den første penis ring.

penisring uden vibrator

Den helt klassiske Penisring uden vibrator, som skal sidde omkring selve penisroden og stramme. En populær type som får dig til at føle dig stor.

penisring med vibrator

Dernæst Penisringe med vibrator, som minder om den klassiske penisring, men har fået påsat en lille vibrator som kan stimulere kvindens klitoris, når I elsker.

 

 

 

Hvor længe må en penisring sidde?

Som en tommelfingerregel siger man, at den ikke må sidde længere end ca. 20 min. Det er dog forskelligt fra person til person.

 

Prøv dig frem og eksperimenter lidt. Men du bør være opmærksom på advarsels tegn! for at undgå skade på dig selv. Så hvis du kan se synlige indsnævring af penis, hvor ringen sidder eller meget rød / blålig farve på penis, bør ringen fjernes med det samme, da det er for stramt. Så hvis du oplever det mindste ubehag, skal ringen tages af.

 

 

Du kan måske også lide: