Returret og reklamation

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til returnering eller reklamation. Når du har sendt en vare tilbage, som enten reklamation eller fordi du har fortrudt dit køb, så får du altid en mail, når vi har modtaget varen. I mailen vil du blive oplyst om den videre proces i behandling af din sag.

 

Returret / fejlkøb

Hvis du ikke synes at din vare lever op til dine forventninger, kan du benytte fortrydelsesretten og returnerer dine varer, du skal dog være opmærksom på, at plomberingen/ emballagen varer ikke må være brudt, og skal leveres tilbage i samme stand og mængde, som modtaget.

Af hygiejniske årsager, bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten ved åbning af intim produkters emballage.

Varer, der ikke er til intim brug, må du gerne pakke ud (hvis de ikke er plomberet), så længe du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenlyst, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Returnering skal ske i original emballage, og i samme stand. Sørg derfor at sende dine varer forsvarligt tilbage til Elodea.dk ved returnering. Vi refunderer ikke dine omkostninger vedrørende varereturnering. Når vi har modtaget retur varen, krediterer vi den og indsætter pengene på din konto, så snart vi har haft lejlighed til at undersøge varen dog senest efter 14 dage. Vi anbefaler at du læser vores gældende handelsbetingelser

 

Fejllevering

Hvis du har været så uheldig at modtag en anden vare end den du har bestilt, skal du kontakte kundeservice. Du vil igennem kundeservice modtage instruktioner om hvordan du kan returnerer varen, så det bliver uden omkostninger for dig.


Bortkomst

Har du ikke modtaget din vare indenfor 5 hverdage efter din bestilling, kontakt da kundeservice.


Beskadiget forsendelse

Er din bestilling blevet skadet under transporten, skal du straks efter modtagelsen kontakte kundeservice. Du kan også nægte modtagelse af varen, så returnerer post Danmark pakken til Elodea.dk uden udgifter for dig som kunde.

 

Når du ønsker at returnere en vare til os

Du skal blot indenfor 30 dage give os meddelelse, om at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal sendes via mail eller brev. Der efter har du 14 dage til at returnere dine vare. Vi anbefaler at du benytter vores fortrydelsesformular, som du finder her.

Du kan tilbagesende varen til følgede adresse: North Group ApS, Elbækvej 32, 8700 Horsens.

Bemærk venligst at Elodea.dk modtager ikke pakker som er sendt tilbage pr. efterkrav. Når du fortryder et køb, tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til dit betalingskort eller din bank. Tilbagebetalingen sker, så snart at vi har haft lejlighed til at undersøge den modtaget varer, og at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Læs vores handelsbetingelser!

 

Online support

info@elodea.dk

Husk altid at angive ordre nr. og eventuelle andre informationer så vi kan finde dig i vores system.