Ovo L1 Kegel Balls


  • Ovo L1 er et sæt bækkenbundskugler med udskiftelige kugler.

  • Træn dit underliv og opnå mere følsomhed i skeden, samt endnu bedre sex!

  • Ovo L1 kan bruges af kvinder i alle aldre, da det er muligt at skifte vægt.

  • 4 udskiftelige kugler medfølger, kuglerne har forskellig vægt.

  • Perfekt til både nybegyndere og til mere erfarne brugere.

  • Både gynækologer og jordmødre anbefaler bækkenbundstræning.

  • 15 års garanti på Ovo L1 Kegel Balls via producenten.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

169,00 kr
Vejl. pris: 0,00 kr

Fri fragt over 500 DKK
Læs mere...

Hurtig levering 1-2 hverdage
100% diskret levering

30 dags returret
Du kan fortryde dit køb

Beskrivelse

Detaljer

Design

Ovo L1 er et sæt justerbare bækkenbundskugler, der kan bruges af kvinder i alle aldre. Bækkenbundskuglerne er holdt sammen af en silikone holder, der er fleksibel og derfor muligt at skifte de to farvet kugler ud med de lidt tungere sølvfarvet kugler, som medfølger i æsken. Kuglerne er designet med en lille geishakugle, der er placeret inden i kuglen, den vil roterer, når du træner dit underliv. Det er fordi tyngdepunktet ændres i takt med dine bevægelser, kroppen vil automatisk forsøge at holde fast om kuglerne, for at undgå at kuglerne glider ud. Ovo L1 derved give dig ekstra god træningen af bækkenbunden.

Funktioner

Ovo L1 Kegel Ballser perfekt til træning af bækkenbunden. Kuglerne vil hjælpe dig med at styrke din bækkenbundsmuskulatur, samt øge følsomhed i skeden, så du kan få mere glæde ud af sex. Din partner vil også få glæde af din bækkenbundstræning, da du vil kunne stramme kraftigere om hans penis under samleje. Ovo L1 Kegel Balls er perfekt til både nybegyndere og til den mere erfarne brugere. Bækkenbunds sættet består af 1 silikone holder og 4 udskiftelige kugler der har forskellig vægt. Så kan man træne sig gradvist op, indtil man er stærk nok til de tungere kugler. De gennemsigtige kugler vejer ca. 35 gram pr. kugle, hvor de 2 sølvfarvede kugler, hver især vejer 45 gram. Holderen har en silikone snor, der gør det nemt at hive bækkenbundskuglerne ud igen.

Sådan bruger du Ovo L1 Kegel Balls
Påføre gerne lidt vandbaseret glidecreme på Ovo L1, inden du fører dem op i skeden. Det vil nemlig gøre indføringen mere behagelig. Når du er klar, spænder du bækkenbundsmusklerne, så de klemmer omkring din Ovo L1bækkenbundskugler i 3 sekunder, hvorefter du slapper af i 3 sekunder. Gentages ca. 15-20 gange, et par gange om ugen. Efterhånden som du bliver stærkere i din bækkenbund, kan du forlænge øvelserne med et par sekunder. Du bør dog ikke lave øvelserne i mere end 20 sekunder af gangen. Øvelserne kan både laves stående, liggende og gående.

Vi anbefaler at du også køber

Rengørings spray.
Glidecreme til sexlegetøj.

Yderligere Info

Yderligere Info

Materiale Kvalitets ABS og Silikone
Phthalat-Fri Ja
Vandtæt Ja
Størrelse 2 kugler tilsammen 9,5 cm
Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ovo L1 Kegel Balls

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Value
Pris

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?