Laid C.1 Klitoris Vibrator - Testvinder


  • Testvindende C.1 klitoris vibrator fra norske Laid. 

  • 2014 fik den en “O” Award for - Bedste produkt for kvinder. 

  • Laid C.1 er en smart kompakt vibrator til ekstern stimulation.

  • Kan bruges på mange måder, f.eks. solo leg, forspil og under sex. 

  • C.1 er både genopladelig og 100 % vandtæt.

  • Oplades via medfølgende USB oplader. 

  • Længde: 8,7 cm. Bredde: 5,8 cm. Tykkelse: op til 2,4 cm.

Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

649,00 kr
Vejl. pris: 699,00 kr

Fri fragt over 500 DKK
Læs mere...

Hurtig levering 1-2 hverdage
100% diskret levering

30 dags returret
Du kan fortryde dit køb

Beskrivelse

Detaljer

Design

C.1 Klitoris Vibrator der er designet af det norske firma Laid, der fremstiller utrolig smukke og funktionelle produkter af meget høj kvalitet. Så det er ikke uden grund at denne Laid vibrator er testvinder og vandt en ”O” Award for ”Outstanding product for women” ved ANE show 2014. Desuden har den også vundet en ED Award, en Reddot design Award i 2010 og flere andre Awards.

Overfladen og formen varierer på Laid C.1 klitoris vibrator. Det gør at den kan anvendes på utallige måder til at stimulere klitoris og der omkring optimal. Dens form og størrelse gør den ideel til at bruge under forspil og sex. Den er bestemt også ideel til solo leg uden en partner, hvor det bare handler om ren selvforkælelse.

Funktioner

Som sagt gør udformningen på denne C.1 klitoris vibrator det muligt at nyde den på mange forskellige måder. F.eks. kan du presse den brede side af C.1 mod klitoris, så ringen peger nedad, derved vil den stimulere klitoris samtidig med, at vibrationerne bevæger sig ned igennem ringen og derved også stimulere skamlæberne og åbningen omkring vagina. Eller du kan bruge den mønstrede overflade, der er placeret på enden af vibratoren, mønstret er perfekt til at drille klitoris med. Eller du kan prøve en af de glatte sider, der giver en dejlig blød stimulering. Ringens store hul gør det let at holde den i lige præcis den position du ønsker. Ved at ændre vinklen du holder vibratoren i, kan du variere styrken og følelsen af vibrationerne. Det smarte er at du også kan bruge dine fingre samtidig, ved at putte dem ind igennem hullet af C.1 og derved føre dem ind i skeden imens vibratoren stimulere klitoris. Du kan evt. benytte en dildo i stedet for dine fingre. Dildo D. 1 passer perfekt til det formål.

Laid C.1 er genopladelig og kan vibrerer i ca. 120 minutter, når den er fuld opladet. Den oplades via den medfølgende USB-ledning. Før du kan tage den i brug for første gang, skal den oplades fuld op. Det gør du ved at tilslutte USB- ledningen til klitoris vibratoren og USB stikket til en Pc eller Mac eller anden USB Power Adapter f.eke. din iphone, ipad oplader. Ved korrekt tilslutning, vil dens afbryderknap blinke, det viser at den er ved at oplade. Når den er fuld opladet, vil knappen lyse konstant og så er den klar til brug. Når batteriet er helt afladet, vil det tage ca.2 timer om at oplade sexlegetøjet. Når batteriet er ved at være flad, vil lyset blinke 5 gange hvert andet sekund for at advare dig om, at det er ved at være fladt.

Laid C1 har en betjeningsknap der er meget let at finde, da den stikker lidt ud fra overfladen, så den er hurtig og let at finde selv i mørke. Du tænder for legetøjet ved at trykke / holde knappen nede i et par sekunder (indtil vibrationerne starter). Det første program er et konstant mønster, der er egnet til mere følsomme brugere, eller til at varme dig op med. Tryk igen på knappen for næste vibrationsprogram, hvilket er et kraftigere vibrationsmønster, der vil kunne give de fleste orgasme. Tryk på knappen igen for at gå til det tredje program, som er et pulserende mønster, der både er stærk og spændende. For at slukke for legetøjet, skal du bare holde knappen nede i et par sekunder.

Materiale og størrelse

Laid C.1 klitoris vibrator er fremstillet af kropsvenlig medicinsk silikone og ABS, der er phthalat-fri og 100 % vandtæt, så den kan tages med i bad. Vibratoren har en længde på 8,7 cm og bredde på 5,8 cm, samt en tykkelse op til 2,4 cm.

Indpakningen

Laid klitoris vibrator ligger i en elegant og diskret æske, sammen med den medfølgende USB oplader og en brugsanvisning, der er skrevet på flere forskellige sprog. Du åbner æsken ved at skubbe på den ene side af æsken, så får du adgang til produktet, der ligger i et stykke af fast skum sammen med det medfølgende tilbehør. Den pæne æske kan evt. også benyttes til opbevaring af den C.1 vibratoren.

Vi anbefaler at du også køber

Pjur rengørings spray
Pink Water glidecreme

Yderligere Info

Yderligere Info

Farve Pink
Materiale Medicinsk silikone og ABS-plast
Phthalat-Fri Ja
Vandtæt Ja
Lyd-niveau Lydsvag
Genopladelig Ja
Batteri type Opladelig batteri
Batteri tid Op til ca . 2 timer
Standby tid 90 dage
Vibrationsniveau 3 forskellige
Vibrations hastighed Frequency: ? Hz
Størrelse Længde: 8,7 cm. Bredde: 5,8 cm. Tykkelse: op til 2,4 cm.
Interface 1 knap
Fjernbetjent Nej
Brugermanual Engelsk, tysk
Testvinder Ja
Kvalitet kategori Eksklusiv
Brand Laid

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Laid C.1 Klitoris Vibrator - Testvinder

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Value
Pris