How to

Hvorfor bruge sexlegetøj

Formålet med sexlegetøj er jo netop at lege, at få et ekstra krydderi til dit sexliv, og dét kan være en vigtig ingrediens. 

 

 

 

Ja, men hvorfor egentligt bruge sexlegetøj, når jeg har en kæreste?

 

Sexlegetøj kan berige jeres sexliv sammen, uanset om I har kendt hinanden i længere eller kortere tid. Det gælder lige meget om I har fuld knald på sexlivet, eller om det er gået lidt i stå, eksempelvis efter at et eller flere børn er kommet til. Det vigtigste er, at I har mod og lyst til at eksperimtere og udforske jeres nydelse. Selvom din partner måske ikke har lyst når du har, så behøver du jo ikke at mangle nydelse, og det kan gøres sjovere og mere nydelsesfuldt med et godt sexlegetøj ved hånden. Des mere du kender din egen nydelse, jo bedre kan du også guide din partner!

 

Jeg er single og letter trykket selv når det er nødvendigt. Kan jeg få gavn af sexlegetøj?

 

Ja, alle har ret til et godt sexliv, også singler. Nyd at du kan gøre lige, hvad du vil! Her kan sexlegetøj krydre singlelivet. Udforsk dig selv og dit sexliv! Des bedre du kender dig selv, og hvad du kan lide, jo mere hviler du også i dig selv. Sexlegetøj kan være med til, at det ikke kun handler om at lette trykket, men at det i lige så høj grad handler om velvære. Det at give sig tid til sig selv og at nyde det!

 

 

 

HVAD ER DET OG HVORDAN BRUGES DET?

 

Det sker at man som ny i sexlegetøj netop stiller sig selv disse spørgsmål: Hvad er det, og hvad bruges det til? Nogle gange løber fantasien af med en, og brugen er måske mere tillokkende end først antaget, hvor det andre gange bruges netop til lige præcist det man troede. 

 

Noget sexlegetøj virker umiddelbart tiltrækkende på en, og andet måske endda frastødende. Dette er i høj grad noget som kan forandres over tid, i takt med at vi prøver noget nyt, er nysgerrig og modnes, som menneske. Vær åben og fordomsfri, når du spørger dig selv og eller din partner: Er dette noget for mig/dig?

 

 

 

Du kan måske også lide: