Tilbud

Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator


  • Pulse er en Award vindende penis vibrator fra Hot Octopuss.

  • Penis vibratoren vandt i 2014 en ETO Award for “Best New Male Product”.

  • 9 forskellige vibrationsniveauer der giver effektiv stimulering. 

  • Kan stimulere både afslappet og erigeret penis.

  • Anbefales til mænd der har problemer med impotens.

  •  Pulse kan bruges både som solo legetøj eller som par legetøj.

  • Kan anvendes hånd-fri eller bevæges den som ved et håndjob.  

  • Materiale: Silikone - Størrelse: 11 x 6 cm.

  • Genopladelig via USB.


Lagerstatus: På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

Pris: 629,00 kr

Tilbud 449,00 kr

Vejl. pris: 689,00 kr

Fri fragt over 500 DKK
Læs mere...

Hurtig levering 1-2 hverdage
100% diskret levering

30 dags returret
Du kan fortryde dit køb

Beskrivelse

Detaljer

Design

Hot Octopuss Pulse er en revolutionerende penis vibrator, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Pulse vibratoren adskiller sig fra de andre mandlige former for sexlegetøj, med dens utrolig eksklusive design og teknologi ”oscillations” der er udviklet af medicinalindustrien, til at hjælpe rygskade patienter med at få udløsning. Pulse er primære til mænd, men udover at kunne bruges som onani produkter, kan den også anvendes sammen med en partner, da den har dobbeltstimulator. Vibratorens kompakte størrelse gør at den ligger rigtig godt i hånden.

Funktioner

Hot Octopuss Pulse bruger en teknologi der hedder ”oscillations” eller ” Penile Vibratory Stimulation” hvilket gør at du kan bruge Pulse både med og uden rejsning.

Patrick Lumbroso, Sexual Health Psychologist & Sexologist, udtaler :

“Erektil dysfunktion er et utrolig alvorlig problem for mænd over hele verden. PULS kan nu tilbyde noget til par, der tidligere havde været enten yderst vanskeligt eller næsten umuligt. Med puls, kan mænd med svær erektil dysfunktion og deres partnere få både samtidig stimulation og følelsesmæssig nærhed. PULS er så meget mere end blot et voksen legetøj. Efter min mening, er det virkelig et revolutionerende produkt.”

Udover at kunne hjælpe mænd med impotens problemer. Kan du også bruge den med rejsning, som et fantastisk onani produkt, hvor du enten holder den i hånden som ved almindelig håndjob eller helt uden hænder, hvor du lader Pulse gøre arbejdet for dig!

Pulse kan også bruges sammen med din partner, da vibratoren også vibrerer på ydersiden, hvilket gør at den kan bruges til stimulere hende med. Enten kan hun bruge den solo eller som hånd-fri forspil, mens hun sidder oven på dig eller i missionærstilling.

Pulse har hele 9 forskellige niveauer til målrettet stimulation af penis, så der burde være et mønster der passer dig. Hastigheden kan nem styres på siden af vibratoren, der trykkes på for at vælge program. Vibratoren har en lille pære, der fortæller når batteriet skal genoplades. Vibratoren oplades via medfølgende USB oplader kabel.

Sådan anvender du Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator

Pluse kan bruges på flere forskellige måder, f.eks. kan du sætte vibratoren ned over din erigeret penis og lade den stimulere dig. Vi anbefaler dog at du smøre penis godt med vandbaseret glidecreme, inden du bruger penis vibratoren. Du bevæger vibratoren ligesom ved almindelig onani, men du kan også bruge den hånd-fri og lade vibratoren klarer arbejdet. Eller du kan anvende den til penis i afslappet tilstand, hvor du tænder for vibratoren først og derefter lægger penis ind i den, så stimulere penis og gøre den stiv.

Materiale og størrelse

Hot Octopuss Pulse penis vibrator er fremstillet af kvalitets silikone, der er helt fri for phthalater. Den måler ca. 11 centimeter i længde og 6 i bredde.

Indpakningen

Ligger i en mørk kasse der oser af luksus.

Vi anbefaler at du også køber

Rengørings Spray

Vandbaseret glidecreme

Yderligere Info

Yderligere Info

Materiale Kvalitets Silikone
Phthalat-Fri Ja
Vibrationsniveau 9 forskellige
Lyd-niveau Over middel
Batteri type Opladelig batteri
Størrelse Længde: 11 cm. Bredde: 6 cm.
Farve Skifer/Sort
Vandtæt Nej, stænktæt
Brugermanual Engelsk
Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Value
Pris