How to

Guide til analsex

LELO Billy deep blue prostate guide

 

For mange er tanken om analsex meget fræk, lidt ukendt og forbudt. For de som har prøvet god analsex er det en dimension i sexlivet, som kan føre til hidtidige ukendte højder inden for nydelse og orgasmer. Nogle tænker at analsex er ulækkert, da det er den vej kroppen skiller sig af med sine affaldsprodukter. For dem er der hjælp at hente med brug af en analrenser, så alle kan få denne utroligt nydelsesfulde form for stimulation. 

 

Kom godt fra start og få mest mulig ud af analsex. 


 

 

Her er vores trin for trin guide til analsex:


Vær afslappet

 

  • Det er af afgørende betydning for god analsex, at du er afslappet. Det kan hjælpe at tage et varmt bad, dyrke sport med sved på panden eller meditere inden. Det kan være en god idé at gøre sig selv ren inden legen, så du kan slappe af og føle dig godt tilpas med din krop. Brug evt. også en Afslapnings Spray, der får muskulaturen til at slappe af. 

 

 

Brug glidecreme

 

  • Vær sikker på, at du har rigelige mængder vandbaseret glidecreme eller silikonebaseret glidecreme til din rådighed.

 

 

Første anal berøring

 

  • Når du er godt ophidset kan din partner tage lidt glidecreme på en finger, og blidt massere rundt om din anal åbning. Mærk blot hvordan det føles. Er du tryg og afslappet, kan din partner lade spidsen af fingeren komme inden for. Dette skal gerne opleves stærkt pirrende og på ingen måder være ubehageligt. 

 

 

Anal penetrering

 

  • Tag det stille og roligt, og træng ikke op i anus før du er helt klar. Om der bruges en penis eller et stykke analt legetøj er fremgangsmåden den samme. Men man kan med fordel bruge analt legetøj inden penetrering med penis, da legetøjet kan udstrække musklen og gøre indtrængningen nemmere og mere behageligt. Pres sexlegetøjet mod anus - med et let og konstant pres på 15-20 sek. For hurtigere at udstrække musklen kan man presse imod, ligesom hvis du skal på toilet, og slap så af igen. Det hjælper med at afslappe lukkemusklen. 

 

 

Analt samleje

 

  • Så snart han eller legetøjet er trængt lidt op, så stop op og træk vejret dybt, og væn dig til følelsen, inden I fortsætter. Ved brug af penis, så hav gerne en hånd på hans hofte, så du kan styre hvor langt han kan komme ind. Husk at du altid kan sige stop, og bede ham trække ud. Langsomt pres penis eller legetøjet længere og længere ind. Bare hold den stille uden bevægelse. Når du er klar, så lad ham bevæge sig eller legetøjet langsomt frem og tilbage. 

 

 

 

 

Douche Anal renser

anal douche

Anal douche er et utroligt nyttigt værktøj til god hygiejne, når I eksperimenterer med analsex. Det er en fordel at gøre sig selv ren, inden I går i gang med analsex. Du føler dig bedre tilpas, og kan derved bedre slappe af, og give dig hen. 

 

Anal douche bruges til at skylle anus ren før penetration. Det gode ved analskyllen Douche Analrenser er, at den er let at bruge og beskeden i størrelsen.

 

Du undgår både risiko for infektion og ubehagelige overraskelser, hvis tarmen ikke skulle være helt tømt, ved at bruge en analskyller inden I har analsex. 

 

Anal douche fungerer ved, at du hælder lunken vand i den(kropstemperatur). Herefter sprøjter man vand op, det gentages indtil vandet er klart, når det kommer ud. Så er du ren. Douche kommer i forskellige størrelser og former, der passer til alle niveauer af erfaring, og er utrolig let at bruge, selv hvis det er første gang.

 

 

 

Afslapnings Spray

pjur analyse meGå langsomt frem, så anal-musklerne får tid til at slappe af. Hvis analmusklerne ikke er fuldstændig afslappede, vil I begge opleve stort ubehag. 

 

En god anal afslapnings spray kan være løsningen, da den får analmusklerne til at slappe af.

 

Afslapningssprayen sprayes på ved indgangen til anus, hvorefter I skal lade den virke i 5-10 minutter. 

 

Sprayen vil få muskulaturen til at slappe af og blive mindre stram.

 

 

 

Glidecreme til analsex

Aquaglide anal glidecremeNår du hengive dig til anal leg, så brug altid en god anal glidecreme.  Anal glidecreme er et ”must”, for en god succes med anal stimulation. 

 

Anal smøremiddel adskiller sig fra almindelig glidecreme, da konsistensen er meget tykkere, og det hjælper med at beskytte den følsomme hud i anus. Det er ikke bare et spørgsmål om sikkerhed for din følsomme analkanal. Det er også for fornøjelsens skyld. 

 

Anus-kanalen bliver nemlig ikke våd af sig selv, som f.eks. kvindens vagina. Så brug en god glidecreme til analsex, f.eks. Pjur Analyze Me en silikonebaserede glidecreme. Bruges silikonebaseret sexlegetøj skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme.


 

 

 

Anal Sexlegetøj

fun factory bootieIkke alle vibratorer er designet til anal brug. Dem der er også kaldes buttplug er specielt lavet så de rammer og stimulerer de helt rigtige punkter, og for din sikkerhed har de en stop i enden, hvilket forhindrer anal-sexlegetøjet i at forsvinde op i tarmen. 

 

Anal-vibrator er fantastisk til brug under onani, da de tilføjer et ekstra element af stimulation, der virkelig kan skubbe din orgasme til ekstrem intensitet. 

 

Anal-vibratorer er også en god form for forspil før enten vaginal eller analsex. De er specielt gode til brug før analsex, fordi de afslapper dine lukkemuskler, hvilket gør penetration meget lettere. Så der kan med fordel bruges en anal-vibrator. 

 

Der findes en lang række af forskellige typer anal-legetøj beregnet til forskellige formål.Er du eller I nybegyndere på området, anbefaler vi anal begynder sexlegetøj, f.eks. Fun Factory Bootie anal plug, den er nem at håndtere.

 

Har du eller I erfaring med anal leg, så skal du/I nok kigge efter en anal vibrator

 

Vi anbefaler også du/ I tager et kig på prostata sexlegetøj. Oplev stor nydelse med prostata stimulation, G-punktet hos mænd. 

 

Ved sexlegetøj i silikone skal der bruges en vandbaseret glidecreme, da den ikke skader sexlegetøjet og desuden gør den lettere at rengøre. 

 

 

Du kan måske også lide: