How to

Begynder Guide til Sexlegetøj

Begynder Guide til Sexlegetøj

 

Står du og skal købe dit første sexlegetøj kan det være overvældende. Der er bogstaveligt talt et utal at vælge imellem - hvor skal du starte? Det kan være lidt af en jungle, og som i enhver anden jungle kan man fare vild! Men ikke længere. Her er nemlig den ultimative guide til sexlegetøj. Her ender du ikke, som i andre guides, med at det hele er op til din personlige præference. For hvorfra ved man, hvad man foretrækker, når man aldrig har haft et stykke voksen-legetøj i hånden eller prøvet det i action?

 

Vores begynderguide til sexlegetøj tager dig i hånden, og giver dig den viden, som du skal bruge for at foretage et kvalificeret valg, samt tips til at udforske dine personlige præferencer inden dit første køb.  Når dette er sagt, skal du stadigvæk nok regne med en vis prøve-sig-frem, dog nu inden for et lang mere afgrænset felt. Sandsynligheden for at du får mod og lyst til at prøve nyt sexlegetøj, der kan andet end dit første bliver hermed større.

 

KVIK GUIDE:

For at gøre det nemt for dig, at spore dig ind på hvilke sexlegetøj, som vil falde i din smag, har vi lavet 5 nemme trin for dig. 

 

1)     Kvalitet

2)     Pris

3)     Materiale

4)     Personlig præference

5)     Sexlegetøj

 

 

Kvalitet

Det er vigtigt at købe sexlegetøj af god kvalitet, derved undgår du Phthalater og giftige stoffer i dine produkter. I værste tilfælde kan giftige stoffer forårsage kemiske forbrændinger på dine mest intime steder eller de skadelige stoffer blander sig med dine slimhinder. Dette kan i værste fald skade dig. Her på siden kan du handle helt trygt og uden frygt for dette. Vi køber kun fra seriøse producenter, som vi har nøje udvalgt.

 

Vores produkter indeholder kun lovlige og godkendte materialer helt FRI fra Phthalater og skadelige stoffer.

 

Hvad skal du lægge vægt på, når du skal vurdere om der er tale om kvalitet? Design og materiale skal selvfølgelig være i orden. Det skal føles behageligt, være hudvenligt og uden skadelige stoffer. Produktet skal være nemt at betjene, og det skal være nemt at rengøre. Ikke mindst – lever det i det hele taget op til det lovede, i praksis? På Elodea.dk har vi KUN kvalitets produkter, og vi overholder det, som vi lover.

 

 

 

Pris

Pris! Der findes sexlegetøj i alle prisklasser - fra helt billigt til top kvalitet og design. Vi sælger dem alle så længe de kan leve op til vores krav om god kvalitet.  Derfor har vi delt vores varer op i 3 kvalitets kategorier.

 

Vores 3 kvalitets kategorier på Elodea.dk

 

GOD

Et godt udvalg af gode produkter for den mindre pengepung. Så hvis du er usikker på hvad du er til, så kan du prøve det af uden at bruge en formue på det.

 

SUPER

Kvalitetsprodukter i den absolutte bedre ende af markedet,  f.eks. Fun Factory eller We-Vibe.

 

EKSKLUSIV

Er du ret sikker på, hvad du har lyst til og/eller vil du forkæle dig selv med det bedste af det bedste - inden for sexlegetøj.

 

 

Her på Elodea.dk finder du kun gennemtestede og gode produkter. Tag stilling til hvor meget du vil bruge på dit første sexlegetøj. Husk også penge til en god glidecreme! Mange vælger ikke alt for dyre produkter første gang de køber. Det kan være en fordel, hvis man er lidt usikker på, hvad man er til, og så kan man prøve det af uden at bruge en formue på det.

 

 

 

Materiale

Der er et kæmpe udvalg i silikone produkter, og det er der en grund til. Det føles rart at røre ved. Det er blødt, holder varmen godt og minder på den måde godt, om den ægte vare. Vi kan varmt anbefale silikone som et godt sted at starte. Men der følger også her en kort intro til andre matrialer. Vi har sikret os at alle vores leverandører tjekker varer for phthalater, parabener og andre forbudte materialer - inden de sender det til os.

 

 

 

Personlig præference

Hvordan forstiller du dig at dit sexlegetøj skal bruges? Alene, sammen med en partner eller begge dele? Jo bedre du kender dig selv og dine personlige præferencer, eller hvilke du gerne vil gå på opdagelse i, des nemmere vil det være for dig at vælge.

 

Som par kan I overveje følgende: kigger I efter noget til forførelse, opvarmning til legen, et stykke sexlegetøj til jer som par -  eller noget I kan bruge på hende eller ham? Hvad har I lyst til at prøve af sammen? 

 

Anal stimulering? Er det afskrækkende eller tiltrækkende, måske lidt begge dele? Har du erfaring med det? Ellers kan du læse vores guide til at komme i gang med analsex - Guide til analsex

 

Det er vigtigt at bruge en god glidecreme og legetøj med en bred bund, eller anden form for stop i enden af legetøjet.

 

Til hende - overvej følgende: Har du svært eller nemt ved at få orgasme? Skal klitoris stimuleres for at få orgasme? Kunne det være dejligt med lidt hjælp? Prøve en vibrator. Foretrækker du at have noget inden i dig, mens du bliver stimuleret? Skal det være din partner, eller finder du det frækt med en Dildo eller Vibrator til stimulering af G, eller A punkt? Så  prøv en G-punkts vibrator eller Dildo

 

Til ham - overvej følgende: Der er kommet mange rigtig gode produkter til mænd til stimulering af penis - både velegnet til at bruge alene, men også mange der kan bruges sammen med din partner. Har du prøvet prostata massage? Har du hørt om hvilke orgasmer det kan give dig, som mand? Det kan stimuleres udefra via massage på mellemkødet. Her kan du bruge f.eks. en Anal-vibrator eller kom helt tæt på ved anal legetøj og nå uanede højder.

 

 

 

Sexlegetøjet  

Køb kun sexlegetøj, der vil med høj sandsynlighed kunne behage dig. Køb derfor ikke for store størrelser første gang.

 

Kunders erfaringer med det nyindkøbte legetøj kan spænde fra ellevild begejstring til dyb skuffelse. Og det kan sagtens være nøjagtig det samme stykke legetøj, der giver anledning til begge typer respons.

 

Egentligt er det ikke så mærkeligt, når man tænker over hvor forskellige vi mennesker er. Vi reagerer forskelligt på stimuli. Vi er ikke skabt som anatomiske kloner af hinanden, og vi har hver især forskellige grader af følsomhed. Hvad der føles godt for en, kan være direkte ubehageligt for den anden.

 

Derfor er det umuligt, at give en garanti for, at lige præcis dette eller et andet produkt, vil gøre dig tilfreds.

 

Hvis et bestemt stykke legetøj har mange tilfredse brugere og får gode anbefalinger, er der nok også en rimelig chance for, at du vil blive glad for det, men 100 procents sikkerhed er der ikke.

 

Har du ikke anvendt en dildo før, skal du ikke starte med en king-size. Hhellere for småt end for stort første gang – med mindre du på forhånd er sikker på, at du vil nyde at blive fyldt maximalt ud. ( Dette råd gælder også de, der overvejer at give kæresten en gave). Du kan med fordel tjekke vores  størrelses-guide her vibrator size-guide for at få et overblik.

 

Vælg produkter med bløde og behagelige overflader – f.eks. silikone – inden du prøver de mere hårde materialer, som metal og glas.

 

Husk at legetøj, som du har tænkt dig at bruge analt, skal være forsynet med en fod eller anden stop, så det ikke kan glide helt ind.

 

Køb et eller få produkter første gang og husk at købe en glidecreme med. Den gør underværker for brugen af legetøjet. Dan dig et indtryk af, hvad der føles behageligt, så er du bedre rustet til næste indkøbstur.

 

Står du med et fejlkøb, kan du tage fantasien til hjælp og prøve dig frem. Måske ender det som yndlingslegetøjet – bare på en anden måde, end du oprindelig havde tænkt.

 

F.eks. havde en kvinde købt en vibrator, som hun fandt for stor og uhandy til sig selv, men hun opdagede, at den gav manden ekstra gode orgasmer, når hun stimulerede hans mellemkød med den.

 

En vibrator, som var tiltænkt G-punkts massage, var en skuffelse, men endte med at blive brugt direkte på klitoris, da kvinden eksperimenterede med den.

 

Held og lykke med jagten efter det rigtige legetøj til dig!

 

 

 

 

 

Du kan måske også lide: